Γεροβασίλη: Αμέσως μετά τις γιορτές το παράλληλο πρόγραμμα – ΒΙΝΤΕΟ

“To υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε και ενέκρινε την εισήγηση του Πρωθυπουργού με 11 άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα” είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου.

“Ο στόχος της κυβέρνησης για το 2016 είναι να αποτελέσει χρονιά ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και ανακούφισης των πολιτών που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με δέσμευση να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις, ενέκρινε επίσης τις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση αυτή”

Αμέσως μετά τις γιορτές, είπε η κ. Γεροβασίλη, το νομοθετικό έργο θα ξεκινήσει με το νομοσχέδιο με την κοινωνική πολιτική, το γνωστό παράλληλο πρόγραμμα. Σημείωσε, ακόμη ότι επισπεύδεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την εθελούσια αποκάλυψη καταθέσεων.

“Στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες” κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Όλη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ