Ψαριανός: Θα είχε επέλθει “διαζύγιο” εάν δεν ήταν υπουργός Άμυνας ο Καμμένος

“Το διαζύγιο στην κυβέρνηση θα είχε ήδη ανακοινωθεί αν δεν ήταν ο κ. Καμμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας, που αυτό σημαίνει πολλά” δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζοντας τον ρόλο του προέδρου των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

“Δεν θέλει τώρα να το αφήσει το πόστο. Ε, βέβαια τώρα, να πετάει με τις πουλάδες, με τα Σινούκ, είναι μεγάλη ιστορία τώρα για τον Πάνο Καμμένο” είπε μιλώντας στο Βήμα FM.

Για τον Γιώργο Αμυρά και τη διαμάχη με τον Κ. Κατσίκη για το σύμφωνο συμβίωσης ο βουλευτής του Ποταμιού είπε: “Εντάξει, του ξέφυγε λιγάκι. Δεν πειράζει. Δεν το έκανε με κακή διάθεση, ούτε είναι φανατικός ο Γιώργος Αμυράς ούτε κομπλεξικός ούτε εμπαθής, καθόλου. Ίσα ίσα, έχει υποστεί πάρα πολλά, δηλαδή και όχι μόνο οι βουλευτές του Ποταμιού, όλοι έχουμε υποστεί ότι είμαστε πράκτορες, χρηματιζόμενοι, ενεργούμενοι συμφερόντων και τέτοια. Και αυτά τα λένε αυτοί που τα παίρνουν χοντρά, κανονικά από τα συμφέροντα”.

Ο κ. Ψαριανός επισήμανε ότι  είμαστε μια πάρα πολύ συντηρητική κοινωνία. “Δηλαδή τρομάζω που το λέω και το σκέφτομαι. Να κανονίζουν τις τύχες της ζωής μας 100 μαύρες ρόμπες… Έλεος, δηλαδή! Τζιχαντιστές της Ορθοδοξίας! Ναι, λέμε για τον Αχμαντινετζάντ, ας πούμε, και για τους Ιρανούς και για τους Χομεϊνήδες. Έλεος, είμαστε το τελευταίο θεοκρατικό καθεστώς της Ευρώπης! Άμα δεν μιλήσει ο πάτερ-παπάρας από τη Βοειδοκερασιά, δεν κουνιέται φύλλο κι αν πει όχι, τρέμουν όλοι, όπως λέγατε πριν για τους βουλευτές”, τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης

Το αστείο του Τσίπρα στους υπουργούς του… και οι κουραμπιέδες – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Λήμνο με μπουφάν παραλλαγής ο Καμμένος – ΦΩΤΟ

Η απάντηση του Αμυρά στον Κατσίκη για το “πολιτικός αλήτης” – ΒΙΝΤΕΟ

Κατσίκης: Θα κάνω μήνυση στον “πολιτικό αλήτη” Αμυρά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ