Βαρβιτσιώτης: Δεν τιμά τη ΝΔ η στάση της στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης

«Το 2015 τα προτάγματα δεν είναι προτάγματα του παρελθόντος αλλά προτάγματα του αύριο, και έχει σημασία ποιος καλύτερα μπορεί να εκφράσει το αύριο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών για την προεδρία του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο γύρο ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι «όποιος από τους δύο και να εκλεγεί θα τους υπηρετήσουμε, και θα υπηρετήσουμε έναν στόχο: Να διευρύνουμε τη ΝΔ» υπογράμμισε ενώ εκτίμησε ότι «και οι δύο είναι ικανοί να την κρατήσουν ενωμένη» τη Νέα Δημοκρατία.

«Το θέμα είναι η ΝΔ πρώτα απ’ όλα να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις όπως σας είπα και δεύτερον να μη δείχνει την εικόνα που έδειξε χθες» επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης σχετικά με την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης, χθες, στη Βουλή.

«Η εικόνα της ΝΔ δεν ήταν εικόνα μιας σύγχρονης κεντροδεξιάς χθες και λυπάμαι που το λέω (…) Αυτή η ΝΔ που εμφανίστηκε χθες χωρίς ενιαία φωνή και πάνω από όλα χωρίς συγκεκριμένη άποψη και με την απουσία στελεχών της, δεν είναι μια ΝΔ που νομίζω ότι μπορεί να πάει μακριά» δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ