Θεοδωράκης: Κράτος και Εκκλησία δεν έχουν καμία θέση στις κρεβατοκάμαρες του έθνους – ΒΙΝΤΕΟ

«Η στιγμή επιβάλει να μιλήσουμε για δικαιώματα. Για δικαιώματα που ξεχάσαμε και για δικαιώματα που παραπέμπουμε συνεχώς στο μέλλον», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία ��ου στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης .

«Για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα δικαιώματα, φαίνεται ότι δεν έχουν προτεραιότητα. Και δεν λέω μόνο για το σημερινό αποσπασματικό νομοσχέδιο, λέω και για όσα δεν κάνετε. Υποσχεθήκατε πολλά, πήρατε ψήφους και τώρα ραντεβού στην επόμενη προεκλογική περίοδο» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Εμείς στο Ποτάμι σκεφτόμαστε διαφορετικά. Η εξέλιξη απαιτεί κατοχύρωση των δικαιωμάτων. Απαιτεί οι ομοφυλόφιλοι πολίτες να είναι ίσοι, να έχουν τα ίδια δικαιώματα στη ζωή, στην οικονομία, στην οικογένεια, στην περιουσία, στα παιδιά, στο θάνατο».

«Το κράτος και η Εκκλησία δεν έχουν καμία θέση στις κρεβατοκάμαρες του έθνους. Θέλω να πω στους συντηρητικούς πολίτες ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν απειλεί την οικογένειά τους» σημείωσε.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το “κατοστάρι” του Αμυρά στην Ολομέλεια – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ