Μητσοτάκης: Η διαφορά είναι αναστρέψιμη

«Πήρα μόνος μου το 30% των ψήφων, δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ μπορώ να εκφράσω όλη την παράταξη», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος η Νέα Δημοκρατία θα γίνει μια κεντροδεξιά παράταξη με μία μεταρρυθμιστική στροφή προς το κέντρο, που θα εκφράζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το skai.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να στηρίζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σημείωσε: «εγώ είμαι αυτόφωτος, όποιος ψηφίζει Κυριάκο παίρνει Κυριάκο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξή του, λέγοντας ότι είναι μεταρρυθμιστής σαν τον ίδιο και το απέδειξε στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Έκανε επίσης έμμεσο άνοιγμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας ότι στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τρεις υποψήφιοι μίλησαν για ανάγκη ανανέωσης στη ΝΔ και τώρα έχει απομείνει μόνο ένας και πρέπει να στηριχθεί γιατί η ΝΔ έχει ανάγκη ανανέωσης. Το 60% του κόσμου ζήτησε ανανέωση, είπε χαρακτηριστικά.

«Η διαφορά με τον κ. Μεϊμαράκη είναι απολύτως αναστρέψιμη και παραμένω αισιόδοξος για το δεύτερο γύρο», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσω τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές. Είμαι ακριβώς το αντίθετο από τον κ. Τσίπρα».

 

Διαβάστε επίσης:

Το τραγούδι του Παπαμιμίκου για τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ