Ασημακοπούλου: Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση

Στο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης για την προεδρία στη ΝΔ αναφέρθηκε η βουλευτής του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα τι νομίζει ότι έφταιξε για το αποτέλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο των εκλογών αλλά και το πώς είδε συνολικά την εκλογική διαδικασία η κ. Ασημακόπουλου απάντησε:

«Αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα. Θα μπορούσα να σας πω πολλούς λόγους για τους οποίους ο κ. Τζιτζικώστας κατετάγη τρίτος. Θα μπορούσα να εστιάσω στο εξωκοινοβουλευτικό, θα μπορούσα να μιλήσω για το ότι είχε αντιπάλους στο λεκανοπέδιο με μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, όλα αυτά θα μπορούσα να τα πω, αλλά η ουσία είναι ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα. Και παρ’ ότι προφανώς αυτή ήταν η προτίμησή μου είμαι πολύ χαρούμενη για το γενικότερο για τη ΝΔ για τη μεγάλη συμμετοχή, για το ότι εστάλη ένα μήνυμα ότι είμαστε μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».

Σχετικά με τον δεύτερο γύρο και στο ερώτημα αν θα πάρει θέση όπως πήρε και στον πρώτο η βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ απάντησε:

«Σήμερα όχι, πάντως. Χρειάζομαι χρόνο για το σκεφτώ. Έχω πει ότι είτε παίρνει κάποιος θέση δημόσια είτε δεν παίρνει, κατά συνείδηση αυτό είναι απολύτως θεμιτό και σεβαστό. Γενικώς τείνω στο να παίρνω θέση. Προφανώς η βάση θα εκφραστεί εκ νέου. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση. Όποιοι κι αν είναι οι συσχετισμοί» υπογράμμισε η βουλευτής της και πρόσθεσε: «Αρχίζουμε από το μηδέν στη δεύτερη αναμέτρηση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ