Τζιτζικώστας: Από τη Δευτέρα τελειώνει η ΝΔ των κολλητών και αρχίζει η ΝΔ των άξιων

“Από τη Δευτέρα τελειώνει η ΝΔ των κολλητών, των φίλων και των βολικών . Θα πάμε στη ΝΔ των άξιων και εκεί είναι που θα ρίξω το βάρος μου” δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο MEGA.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ είπε ότι πρέπει να γίνει μια αναγέννηση της παράταξης και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πέσει από μόνος του.

“Είναι μια πολύ επικίνδυνη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση με ανικανότητα, ιδεοληψίες που δεν μπορεί και δεν έχει σχέδιο για να βγάλει τη χώρα από την κρίση” τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας. “Πρωταρχικό μου μέλημα την επόμενη μέρα πέρα από την ενότητα και τις αλλαγές είναι να καταρτίσουμε ένα εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση που θα συνδιαμορφώσουμε με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς. Θα οδηγήσω την παράταξη το συντομότερο, μέσα σε 3-4 μήνες, σε συνέδριο αναγέννησης της κεντροδεξιάς, όπου εκεί θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προτάσεων για όλα τα θέματα στους Έλληνες προκειμένου να ζητήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη τους”.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι δεν τίθεται θέμα διάλυσης ή διάσπασης της ΝΔ. “Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε αυτό” είπε και επισήμανε ότι θα κάνει άνοιγμα σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι αυτή η παράταξη πρέπει ριζικά να αλλάξει. Διαφορετικά, είπε, η κοινωνία θα μας προσπεράσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας θα μείνουν ανενόχλητοι να καταστρέφουν τη χώρα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Άδωνις: Θέλω να ρίξω την κυβέρνηση του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πεπεισμένος ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο δηλώνει ο Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ