Τζιτζικώστας: Δεν είναι κακό ότι ο Καραμανλής μίλησε με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν βρίσκω κάποιο κακό στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τον κ. Καραμανλή εκείνες τις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον ALPHA.

«Σήμερα που ζούμε κάτω από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μιας πολύ επικίνδυνης κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα μαθηματικά στον γκρεμό, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κύκλους, τετράγωνα και ρόμβους» υπογράμμισε.

«Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις η Νέα Δημοκρατία να γίνει και πάλι ένα κόμμα που θα συνομιλεί με την κοινωνία, που θα έχει συγκεκριμένες εφαρμόσιμες λύσεις και  που θα προτείνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στους Έλληνες για να την ξαναεμπιστευθούν. Μόνο αυτή η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει σύντομα να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που μας οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε και επανέλαβε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και οι τέσσερις θα αποδεχθούμε τον αρχηγό που θα επιλέξουν οι Νεοδημοκράτες και θα προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την καταστροφική κυβέρνηση» κατέληξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Όσοι επικρίνουν τον Καραμανλή γιατί μίλησε με τον Τσίπρα… είναι “αλλού”

Βουλγαράκης: Κακώς ανακατεύουν τον Καραμανλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ