Ο Φλαμπουράρης προς τη ΝΔ: Αν δεν είχατε εκλογές, δεν θα επιμένατε στην ερώτηση – ΒΙΝΤΕΟ

“Αποδείχθηκε από τις τοποθετήσεις όλων των πτερύγων πλην της ΝΔ ότι η επίκαιρη ερώτηση είναι αβάσιμη. Απλά πιστεύω ότι και η  ΝΔ δεν θα επέμενε σε αυτή την επίκαιρη ερώτηση αν δεν ήταν δύο μέρες πριν από την εκλογή και την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ. Θα είχε δει τα στοιχεία που είναι ακλόνητα και θα έπαιρνε πίσω αυτή την ερώτηση” είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στη βουλή, στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης που συζητείται.

Ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου παρέπεμψε τους εκπροσώπους της ΝΔ στην επιτροπή πόθεν έσχες:  “Να περιμένουν τα πορίσματα της επιτροπής για να επιβεβαιωθούν όσα αναφέρω”.

“Πρέπει να γνωρίζετε και να ξέρετε ότι όποια προσπάθεια και να κάνετε, ο λαός γνωρίζει ότι η διαφθορά, τα σκάνδαλα και αυτή η ιστορία στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει και έχει επωαστεί μέσα από τις δικές σας κυβερνητικές θητείες. Η προσπάθεια που καταβάλλετε να ισοψηφίσετε κάποια πράγματα όχι μονο δεν είναι πραγματική αλλά απορρίπτεται από το λαό” τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης. 

Διαβάστε επίσης

 

Διαβάστε επίσης

Οι φωνές του Άδωνι στον Φλαμπουράρη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ