Η απάντηση του Φλαμπουράρη στον Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στην επερώτηση που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος τόνισε πως ότι αναφέρεται μέσα σε αυτή δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.

«Έχω αναφερθεί και άλλες φορές, και θα περίμενα η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει μία συμπεριφορά, η οποία τουλάχιστον, να μην υποβαθμίζει το πολιτικό μας σύστημα», τόνισε ο κ.Φλαμπουράρης.

«Βεβαίως είμαι σε θέση εγώ ειδικά και ο  όλος ο ΣΥΡΙΖΑ να ακούει κριτικές, και πολεμικές ακόμα, μόνο στο βαθμό που αυτά να στηρίζονται σε στοιχεία, και όχι σε αυτά που αναφέρονται σε διάφορα συγκροτήματα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται και για την πιστότητα αυτών που γράφουν και για τις αναφορές οι οποίες δεν τυγχάνουν επιβεβαίωσης», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

«Δεν θα πω ότι για άλλη μια φορά ξανά το «τρίγωνο της αμαρτίας» έπαιξε πάλι το ρόλο του», πρόσθεσε ο κ.Φλαμπουράρης. Στην ουσία αναπαράγουν ένα πρόβλημα το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως περιεχόμενο».

Για τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε: «Ούτε τον συνάντησα, ούτε τον είδα, ούτε υπάρχει περίπτωση εγώ να μιλήσω έτσι σε οποιοδήποτε συνάδελφο. Για αυτό δεν απαντάω σε αυτά τα θέματα και καλά έκανα και δεν απάντησα από την αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του Άδωνι στον Φλαμπουράρη από το βήμα της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ