Με… κουβάδες στην Ολομέλεια

Γίνεται να πλημμυρίζει η Ολομέλεια της ΒουλήςΕλλάδα δεν γίνεται! Ο θόλος που υπάρχει πάνω από τα κεφάλια των βουλευτών μπάζει και ως εκ τούτου όταν βρέχει έστω και λίγο επιστρατεύονται κουβάδες, προκειμένου να μη χαλάσουν τα χαλιά που υπάρχουν στην Ολομέλεια.

Το θέμα μάλιστα κατήγγειλε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. «Υπάρχει ένα φαινόμενο εξελισσόμενο στον φωταγωγό. Στην αρχή ήταν ένας κουβάς. Τώρα έχουν γίνει πέντε οι κουβάδες. Αν κοιτάξετε με προσοχή προς τα πάνω, κύριε πρόεδρε, θα δείτε αυτούς τους κουβάδες. Υποθέτω ότι μέχρι ένα ορισμένο βάρος σηκώνει και ο φωταγωγός, η οροφή η γυάλινη. Αυτό είναι ένα θέμα. Προσέξτε το, γιατί μπορεί να έχουμε και θύματα από αυτήν την κατάσταση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως έγινε γνωστό, κάποιες εργασίες ανάγκασαν τα συνεργεία να διακόψουν την παροχή νερού στο Κοινοβούλιο. Αυτό τελικά επανήλθε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, με τις καθαρίστριες να επιχειρούν με ότι μέσα διέθεταν για να διατηρήσουν την υγιεινή σε ανθρώπινα επίπεδα.

 

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα έρθει στη Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Τσίπρας: Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της – ΒΙΝΤΕΟ

Παρατείνονται για 3 χρόνια οι οικοδομικές άδειες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ