Η παρατήρηση του Τσίπρα σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο

Παρατήρηση στην συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη διαμαρτυρία πολιτών κατά την άφιξή του αεροδρόμιο του νησιού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα astraparis.gr, οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί περιμένοντας τον Πρωθυπουργό, ήταν αποκλεισμένοι έξω από την κεντρική πύλη του αεροδρομίου. 

Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Χίου» και της Ομοσπονδίας Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Χίου φώναξαν συνθήματα ενάντια στη κυβερνητική πολιτική, ωστόσο το αίτημά τους να εισέλθουν στο χώρο απορρίφθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο Πρωθυπουργός με την συνοδεία του αναχώρησαν από άλλη έξοδο του αεροδρομίου. 

Αργότερα, κατά την αναχώρησή του από το νησί, ο κ. Τσίπρας, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς την  συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Μιχαλοπούλου διατυπώνοντας την επιθυμία του για ένα τετ-α-τετ με τους πολίτες, προκειμένου να κουβεντιάσουν.

«Μήπως έχουμε τίποτα να κρύψουμε;», ανέφερε συγκεκριμένα λίγο πριν επιβιβαστεί εκ νέου στο ελικόπτερο με προορισμό τη Λέρο.

 

Πηγή:astraparis.gr

 

Διαβάστε επίσης

Η ΦΩΤΟ του Τσίπρα στο ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας

Ο Τσίπρας στο hotspot της Χίου – ΦΩΤΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ