Μεϊμαράκης: Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μία βεβιασμένη κίνηση – ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ σας είπα ότι ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός, ήταν πολύ καλός πρωθυπουργός, προσέφερε» τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στην ΕΡΤ 3.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η ΕΡΤ ήταν μία βεβιασμένη κίνηση» και συμπλήρωσε:

«Είναι ένα θέμα το οποίο κατά τη γνώμη μου οδήγησε την τρικομματική κυβέρνηση στο να γίνει δικομματική και αυτό ήταν και το ζήτημα κατά τη γνώμη μου, το οποίο δημιούργησε μια αστάθεια στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας…»

 

Δείτε το βίντεο:      

 

Δεν θα τα κατεδαφίσω όλα στη ΝΔ

«Το “θα τα αλλάξω” όλα έχει αρχίσει να λέγεται συνέχεια και με αυτό λαϊκίζουν κάποιοι. Στο τέλος γίνεται μία κατεδάφιση. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα τα κατεδαφίσω. Δεν χρειάζεται να τα αλλάξω όλα», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας ΔημοκρατίαςΒαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος σε όσους συνυποψήφιους του υποστηρίζουν πως θα τα αλλάξουν όλα στην Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μία ιστορία πολλών ετών και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα σεβαστεί το παρελθόν της. 

 

Δείτε το βίντεο

Δεν βλέπω διάσπαση μετά τις εκλογές

«Εγώ δεν βλέπω διάσπαση. Τα μεγάλα κόμματα δεν έχουν διασπάσεις, με την έννοια, ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου να φύγει. Τα μεγάλα κόμματα συνήθως έχουν αποχωρήσεις κάποιων προσωπικοτήτων» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης: 

Συγχαρητήρια του Σαμαρά στον Σαρκοζί

Τζιτζικώστας: Πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ