Διήμερη επίσκεψη Παυλόπουλου στη Βουλγαρία

Επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Rosen Plevneliev.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα κατά την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στη Σόφια, ο κ. Παυλόπουλος θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Βούλγαρο ομόλογό του Rosen Plevneliev και αμέσως μετά θα λάβουν χώρα διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δυο αντιπροσωπειών, μετά το πέρας των οποίων οι δυο Πρόεδροι θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο.

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και μετά την ολοκλήρωσή της, ο κ. Παυλόπουλος και η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν τους, η πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Tsetska Tsacheva.

Ακολουθεί επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της συζύγου του στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Nevsky και την Κρύπτη, ενώ το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώνεται με το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου και της ελληνικής αντιπροσωπείας ο Βούλγαρος Πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Παυλόπουλος: Οι απαιτήσεις για το κατοχικό δάνειο είναι νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ