ΝΔ: Πρόβα εκλογών με «τηλεδιάσκεψη»

Στόχος της ΝΔ είναι να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα και προβλήματα η διαδικασία του “stress test” του συστήματος σε συνθήκες πραγματικών εκλογών, καθώς η δοκιμή θα γίνει σε όλη την Ελλάδα και όπου έχουν δοθεί μέχρι σήμερα tablets και χειριστές.

Η ΚΕΦΕ θα συνεδριάζει στη Λ. Συγγρού με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των υποψηφίων, ενώ οι τεχνικοί τους σύμβουλοι θα βρίσκονται την ίδια ώρα στα κεντρικά της εταιρείας Vodafone, προκειμένου να γίνει η γενική δοκιμή.

Το νεοδημοκρατικό σίριαλ, ωστόσο, δεν έχει τέλος. Τη Δευτέρα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του κόμματος η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία που αποκλείστηκε από τη διαδικασία και η οποία υποστηρίζει ότι είχε καταθέσει οικονομικότερη προσφορά από αυτήν της Vodafone.

Στη Λ. Συγγρού υποβαθμίζουν το θέμα και όπως είπε χθες ο Γιάννης Πλακιωτάκης, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, αυτήν τη φορά οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και η ΝΔ θα βγει ενωμένη και πιο ισχυρή από αυτή τη διαδικασία.

Ωστόσο, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος άφησε νέες αιχμές, υποστηρίζοντας πως κάποιοι θέλουν να μη γίνουν οι εκλογές.

«Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο, γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει, όσες παρεμβάσεις και να κάνουν», έγραψε στο Facebook ο κ. Παπαμιμίκος, ο οποίος μιλώντας στα «Παραπολιτικά» εκτίμησε ότι η κίνηση της εταιρείας δεν θα επηρεάσει τη διαδικασία.

Απόρησε, ωστόσο, για το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία προχώρησε τώρα σε αυτή την κίνηση, δείχνοντας, μάλιστα, να έχει στη διάθεσή της λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τη Vodafone που ούτε ο ίδιος γνωρίζει…

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα 13 προαπαιτούμενα

Τζιτζικώστας: Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη Νέα Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί και πρέπει να γίνει πάλι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ