ΝΔ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Την ώρα που οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις διεργασίες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 20 Δεκεμβρίου και να μην επαναληφθεί το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου. 

Η εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία μπορεί να βρέθηκε και θα είναι η Vodafone, όμως ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΝΔ και της εταιρείας για δύο βασικούς λόγους, αν και σήμερα υποστηρίζουν στην Συγγρού πως θα καταλήξουν και θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις.  

Ο πρώτος λόγος αφορά το προσωπικό που θα εργαστεί την ημέρα των εκλογών καθώς η εταιρεία χρειάζεται περίπου 1700 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν από την εταιρεία προκειμένου να μπορέσουν να χειριστούν το πρόγραμμα και τα tablets. Μέχρι χθες είχαν βρεθεί περίπου 1300 άτομα. 

Το κόστος είναι ο δεύτερος λόγος για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Όλο το Σαββατοκύριακο υπήρχαν διαπραγματεύσεις προκειμένου η τιμή να πέσει κάτω από τις 800 χιλιάδες ευρώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει – όπως λένε από την ΚΕΦΕ – ότι μπορεί να χαλάσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. 

Οι υποψήφιοι σχεδιάζουν την στρατηγική τους για τις επόμενες 15 ημέρες με περιοδείες, αλλά και με συνεντεύξεις στα ΜΜΕ με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς το στοίχημα των «γαλάζιων» εσωκομματικών εκλογών είναι η συμμετοχή. 

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρο Μαξίμου: Κανείς δεν μπορεί πια να εκβιάζει την Ελλάδα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ