Καραγκούνης: Να πείσουμε την κοινωνία ότι είμαστε εναλλακτική πρόταση

Η ΝΔ πρέπει να πείσει τους πολίτες ότι έχει εναλλακτική πρόταση, εκεί θα κριθεί και ο νέος πρόεδρος του κόμματος, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία ένας ψηφοφόρος θα επιλέξει έναν από τους τέσσερις υποψηφίους ο κ. Καραγκούνης απάντησε:

«Να ξαναπείσουμε την κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες, η ΝΔ, ότι έχουμε μία εναλλακτική πρόταση. Εναλλακτική πρόταση να φύγουμε και από τα δεσμά αυτής της οικονομικής ύφεσης και του μνημονίου, όπως συνηθίζουμε να λέμε που ξαναμπήκαμε, αλλά να πείσουμε τους Έλληνες πολίτες ότι είμαστε εναλλακτική πρόταση. Ότι θέλουμε κάτι καινούργιο στον τόπο, και νομίζω ότι εκεί θα κριθεί ο επόμενος πρόεδρος, το αν θα κερδίσει, και βεβαίως αν μετέπειτα θα πείσει την κοινωνία για να επανέλθει ως εναλλακτική πρόταση η ΝΔ στο μέλλον».

Στο ερώτημα αν έχει καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είπε:

«Σαφέστατα και έχω καταλήξει σε υποψήφιο. Απλά έχω πει ότι δημόσια δεν τοποθετούμαι με την έννοια να αφήσουμε, να δώσουμε μια προτεραιότητα στους πολίτες και στους νεοδημοκράτες να αποφασίσουν και έπεται η δική μου βούληση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ