Μιχελογιαννάκης: Δεν περνάει το ασφαλιστικό αν δεν έχουμε συναίνεση

Την πεποίθηση ότι το ασφαλιστικό δεν θα περάσει αν δεν υπάρξει συναίνεση εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε: Θα αρχίσω από ένα δεδομένο, το ασφαλιστικό δεν περνάει, δυστυχώς, μόνου από εμάς αν δεν έχουμε συναίνεση.

Το δεύτερο κομμάτι είναι το εξής. Όταν πέρυσι την ίδια περίοδο άρχισα μια απεργία για τους Σύριους, έβλεπα τότε μακριά, και είχα δηλώσει ότι αν δεν κάνετε τις 11 αλλαγές στο σύμφωνο μετανάστευσης, αν δεν αλλάξετε την οριοθέτηση των ευρωπαϊκών γραμμών και να πείτε ότι είναι σύνορο όπως εχθές που είπαν ότι θα το στηρίζουμε και αν δεν ζορίσετε την Τουρκία τότε έχετε το σημερινό αποτέλεσμα.  Θέλει και εκεί συναίνεση, δεν μπορεί μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ.Αυτά τα δύο κομμάτια μαζί με το Κυπριακό δεν περνιούνται μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ.

Δύο πράγματα πρέπει να κάνει ο Τσίπρας πρώτον. Με 151 ο Μητσοτάκης έκανε τρία χρόνια εσύ (Τσίπρα) μπορείς να κάνεις και δέκα αρκεί όμως τους 153 να τους σεβαστείς και να ακούς τη γνώμη τους. Και δεύτερον στα τρία θέματα τα οποία έθεσα θέστε τα αμέσως σε εθνικό διάλογο. Δεν είναι να παίζουμε με αυτά».

 

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλεξιάδης για τα κριτήρια και το ύψος του επιδόματος θέρμανσης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ