Κουτσούμπας: Έσπασε η σαπουνόφουσκα περί διαχείρισης του καπιταλισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας πως ο προϋπολογισμός αποτελεί “επίσημη συνόψιση για τα έργα και τα σχέδια της κυβερνώσας Αριστεράς”.

“Όποιος είχε πιστέψει το προεκλογικό παραμύθι της κυβέρνησης για σκληρή διαπραγμάτευση, θα έπρεπε να ρίξει μία ματιά στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού που αποτελεί μία επίσημη ομολογία για τον ταξικό προσανατολισμό της κυβέρνησης να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίο” τόνισε γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η κυβέρνηση, όπως είπε, “έχει αναλάβει να τελειώσει όλο το αντιλαϊκό έργο που δεν τελείωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις” και πρόσθεσε: “ένας χρόνος διακυβέρνησης από την Αριστερά του κεφαλαίου ήταν αρκετός για να σπάσει η σαπουνόφουσκα περί διαχείρισης του καπιταλισμού”.

O κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο επίσης για “συντηρητική αναδίπλωση του πολιτικού σκηνικού” και όπως επισήμανε “επιχειρείται η όψιμη μεταμφίεση του ΠΑΣΟΚκαι η αναμόρφωση της Ν.Δ.” για να υπάρχουν έτοιμες δυνάμεις να αναλάβουν. Ωστόσο, σημείωσε, η συντηρητική αναδίπλωση γίνεται “είτε με όσους κυλούν σε θολά ποτάμια είτε με άλλους που τους ακούσαμε και απόψε να παίζουν το ρόλο του λαγού – μέσα σε τσίρκο βέβαια”, είτε με την Χρυσή Αυγή την οποία χαρακτήρισε φασιστικό κόμμα που περιμένει να ολοκληρωθεί η δίκη της για να επαναλάβει τις παράνομες πράξεις της.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Καμμένου – Βενιζέλου για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Τώρα το χρήσιμο για την πατρίδα είναι να είμαστε απέναντί σας – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ