Καμμένος: Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.  “Αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπάρχει διότι η ΝΔ μετετράπη σε ΝΔ-Vodafone, μετετράπη σε συνήγορο υπεράσπισης μιας πολιτικής που ούτε η ίδια δεν πίστευε, μιας πολιτικής που ανέτρεψε την ίδια τη ΝΔ και την περίοδο διακυβερνήσεως της, μιας πολιτικής που εκφράστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά” είπε ο κ. Καμμένος λέγοντας πως η ΝΔ δεν έχει το κουράγιο να μπει μέσα στη βουλή και να ασκήσει αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό, ανέφερε ότι αποτελεί αποτέλεσμα πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση γλίτωσε 5 δισ. μέτρα. Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, αυτή η “κυβέρνηση φέρνει έναν προϋπολογισμό που φέρνει τη χώρα στην οδό της σωτηρίας, στην έξοδο της λιτότητας, στην έξοδο της πολιτικής των μνημονίων. Αυτή η κυβέρνηση κατάφερε πολεμώντας με τους πάντες να κάνει μια συμφωνία που φέρνει την ελπίδα”.

Απευθυνόμενος εκ νέου στην αξιωματική αντιπολίτευση είπε: “Αναρωτιέμαι γιατί δεν στηρίζετε αυτή την εθνική προσπάθεια και επιμένετε να στηρίζετε μια εγκληματική πολιτική του παρελθόντος; τι χρωστάτε στο Βενιζέλο

Σε ό, τι αφορά το PSI, διερωτήθηκε “δεν πρέπει να ανοίξει ο φάκελος; Προκαλώ όποιον υπερασπίζεται το PSI να μας φέρει το δελτίο του δημόσιου χρέους”.

“Ελάτε να συνεργαστούμε όχι με την ψήφο σας, δεν χρειαζόμαστε την ψήφο σας, 153 βουλευτές είναι αρκετά ισχυρή πλειοψηφία. Μακάρι να δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης και να στηρίζατε αυτά που υποστηρίξατε στα μέτρα τα οποία ψηφίσατε με τη συμφωνάι του καλοκαιριού.  Δεν θέλετε να το κάνετε; μην το κάνετε. Τουλάχιστον όμως πρέπει να συμφωνήσετε να στηρίξετε την κυβέρνηση σε ορισμένες εθνικές της επιλογές και αυτό το ζητώ σε σχέση ιδιαίτερα με τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εθνική άμυνα” επεσήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λεβέντης: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Μεϊμαράκης: Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ