Μεϊμαράκης: Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει – ΒΙΝΤΕΟ

«Η κυβέρνηση ζητά από την βουλή να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, τον πρώτο τελικά δήθεν αριστερό προϋπολογισμό. Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πιστεύουν ότι αυτός ο προϋπολογισμός μπορεί  να βγει», δήλωσε από το βήμα της βουλής ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι η πολιτική απάτη της κυβέρνησης αποκαλύπτεται.

«Υπάρχει σε αυτό τον προϋπολογισμό έστω ίχνος πολιτικής συνέπειας, κοινωνικής ευαισθησίας; Υπάρχει έστω μία από τις υποσχέσεις που δώσατε προεκλογικά που να γίνετε πράξη;», αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μείμαράκης, ενώ συμπλήρωσε ότι δύο είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό τον προϋπολογισμό. Φόροι και περικοπές.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης, επανέλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, βιαζόταν να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να προλάβει να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και χαρακτήρισε τα στελέχη της κυβέρνησης «πιο τροικανούς και από τους τροικανούς»

«Άλλο εθνική συνεννόηση που ζητούσαμε πάντοτε, άλλο συναίνεση και άλλο στήριξη». «Συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις και εκβιασμούς και με το να αποκαλείτε τους πολιτικούς αρχηγούς σκυλιά. Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει», υπογράμμισε ο κ.Μεϊμαράκης και σημείωσε: «εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω κανένα νέο μέτρο και το ίδιο θα κάνει πιστεύω και η ΝΔ». 

 

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ