Σαλμάς: Θα σας αποκαλύψω την ιστορία του… μικρού Αλέξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Αποφάσισα πολύ σύντομα να σας αποκαλύψω την ιστορία του μικρού Αλέξη από εκεί που την άφησε ο κ. Καμμένος στο προεκλογικό σποτ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς.

«Ο μικρός Αλέξης μεγάλωσε έχει ακούσει για την πολιτική και τους πολιτικούς. Πήγε λοιπόν στο Παρίσι, επισκέφθηκε τον Γάλλο ιστορικό, Μισελέ και τον ρώτησε τι είναι η πολιτική. Αυτός του απάντησε ότι η πολιτική είναι η τέχνη να αρπάζεις τα λεφτά των πλουσίων και τις ψήφους των φτωχών με το πρόσχημα ότι θα προστατεύσεις τους μεν από τους δε. Έτσι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, αφού γοητεύτηκε από την απάντηση. Όταν μεγάλωσε έγινε αρχηγός ενός μικρού κόμματος, το οποίο μεγάλωσε και έφτασε να κυβερνήσει» τόνισε ο κ. Σαλμάς και συμπλήρωσε:

«Υποσχέθηκε ότι θα διαγράψει τα μνημόνια, θα τα καταργήσει, θα διώξει την τρόικα, θα εξαλείψει το επονείδιστο χρέος, θα πάψει η χώρα να έχει ελλείμματα, θα φέρει ανάπτυξη, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσει 13η σύνταξη, θα δώσει 750 ευρώ κατώτατο μισθό και πολλά άλλα. Όταν άρχισε να κυβερνά τον πήραν χαμπάρι και έψαχνε δικαιολογία. Αποφάσισε να πει ότι εξαπατήθηκε» .

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δεν βλέπει ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ από τον πρώτο γύρo η Μπακογιάννη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ