ΝΔ: Παζάρια για το κόστος – “Πόλεμος” στο εσωτερικό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, την ώρα που η ΚΕΦΕ δίνει μάχη με το χρόνο για την διεξαγωγή των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου. 

Ο πόλεμος που μαίνεται μεταξύ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Ανδρεά Παπαμιμίκου δεν λέει να κοπάσει. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, μιλώντας στον Real.Fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου εξαπέλυσε βολές εναντίον του Γραμματέα του κόμματος υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται ζήτημα κωλύματος και πως ο κ. Παπαμιμίκος παραμένει πρόεδρος της ΚΕΦΕ. 

Παράλληλα, έβαλε και εναντίον όσων ζήτησαν την παραίτηση του για το εκλογικό φιάσκο, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον της εταιρείας. «Τι φοβούνται αν εγώ είμαι πράγματι ο ένοχος; Τι πάνε να συγκαλύψουν; Να μπει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής να μάθουμε τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. 

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σήκωσε το γάντι και με ανακοίνωση του έκανε λόγο για εμμονή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εναντίον του, τονίζοντας πως ουδέποτε ζήτησε να μην κατατεθεί μήνυση εναντίον της εταιρείας. 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του Αλφα χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη πολιτικό υπεύθυνο για το φιάσκο και πρόσθεσε «Υπεύθυνος να υπογράψει την οποιαδήποτε μήνυση, είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του κόμματος και μόνο. Ήμουν ο πρώτος που ζήτησα να κινηθεί νομικά η ΝΔ. Μίλησα μάλιστα και με τον κ. Πλακιωτάκη» 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης με συνέντευξη του στην “Αγορά” υποστηρίζει πως και οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν ευθύνη για το φιάσκο και γι’ αυτό τον λόγο δεν ζήτησε την παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. 

Παζάρια για την τιμή

Απέμειναν 15 ημέρες πριν από τις εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου και η σύμβαση με την Vodafone που θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών παραμένει ανυπόγραφη. Αιτία είναι το υψηλό κόστος σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο κόμμα. 

Γι’ αυτό τον λόγο βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις προκειμένου η τιμή να πέσει κάτω από τα 800 χιλιάδες ευρώ που ζήτησε αρχικά η εταιρεία. 

Παράλληλα, αναζητούνται και περίπου 1.200 άτομα τα οποία θα αναλάβουν τον ρόλο των χειριστών των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι οποίοι θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να εκπαιδευτούν. Στην ΚΕΦΕ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και τονίζουν πως η συμφωνία θα έχει κλείσει και τυπικά μέχρι την Δευτέρα. 

«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ενημερώθηκε από τις υπηρεσίες του Κόμματος πως μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες στις οποίες προέβησαν, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε για συνεργασία στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, την εταιρεία Vodafone. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με τις αντίστοιχες της Vodafone, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμβασιοποίησης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ. 

Πηγή: real.gr

 

Δείτε επίσης:

Μεϊμαράκης: Εγώ δεν την έχω δει σωτήρας…

Μεϊμαράκης: Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη – ΒΙΝΤΕΟ

Ανακοινώθηκε η εταιρεία που θα διεξάγει τις εκλογές της ΝΔ

Τζιτζικώστας: Εγώ έχω πει ότι πρέπει να γίνει μήνυση στην εταιρεία – ΒΙΝΤΕΟ

Παπαμιμίκος για Μεϊμαράκη: Τον καλώ να ανακαλέσει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ