Αλεξιάδης: Ήξερα για αριστερόμετρα όχι και για μηχανισμούς που ελέγχουν την ευπρέπεια μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όταν κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για την λίστα Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε: «Τι έγινε το 2010, το 2011 και το 2012 με τη λίστα Λαγκάρντ; Που ήταν η λίστα; Γιατί δεν παραδόθηκε στους οικονομικούς εισαγγελείς και στο ΣΔΟΕ; Γιατί περνούσε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο και γινόταν ότι έγινε; Δεν παραγράφηκαν πολιτικά αυτές οι ευθύνες» και πρόσθεσε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και η κοινωνία έχει ξεχάσει ότι έγινε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι του είπαν ότι θα πρέπει να  ντρέπεται.

Από την πλευρά του ο κ. Αλεξιάδης απάντησε: «Ότι υπήρχαν αριστερόμετρα τα οποία μετρούσαν την πολιτική μας το ήξερα. Ότι υπήρχαν και μηχανισμοί που ελέγχουν την ευπρέπεια μας δεν το ήξερα, το έμαθα και αυτό. Ευχαριστώ πολύ.

Τους τόνους έριξε ο προεδρεύων της Oλομέλειας Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος κάλεσε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη να συνεχίσει την ομιλία του.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της ΝΔ προς την Φωτίου: Τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για τα… γεμιστά – ΒΙΝΤΕΟ 

Ένταση στη βουλή με αφορμή τα… γεμιστά – ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξιάδης: Δεν θα μπει στο περιουσιολόγιο η λίρα-δώρο της γιαγιάς 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ