Γρηγοράκος: Δεν είμαι και μαζοχιστής – ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς δεν ντρεπόμαστε που ψηφίσαμε τα μνημόνια γιατί λέγαμε ότι ήταν εθνική ανάγκη και για αυτό τα ψηφίσαμε. Λέτε να ήθελα εγώ να μπει το μνημόνιο; Να κόψει τη σύνταξη του διπλανού μου, της γυναίκας μου και τον δικό μου το μισθό; Δεν είμαι και μαζοχιστής. Το ήθελε αυτό κανένας Έλληνας», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, στην ομιλία του στη βουλή για τον προϋπολογισμό.

Παράλληλα, ο κ. Γρηγοράκος πρόσθεσε: «Η ανάγκη μας έκανε να ψηφίσουμε τα μνημόνια. Όπως έκανε και εσάς η ανάγκη το καλοκαίρι να ψηφίσετε το τρίτο μνημόνιο.  Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το μνημονιακός-αντιμνημονιακός. Δεν καταλαβαίνω τη διχαστική πολιτική που ακολούθησε ο Πρωθυπουργός με την αραβική παροιμία».

«Εγώ σέβομαι τον αγώνα σας. Εκτιμώ τις προσπάθειες σας, αλλά πείτε και μία φορά ότι τα τελευταία χρόνια κάνατε κάτι λάθος. Πείτε τουλάχιστον μία συγγνώμη για αυτές τις φοβερές βρισιές. Εμένα δεν με έχουν ενοχλήσει όλα όσα λέγατε, αλλά αυτή η λέξη “προσκυνημένος” δεν μπορώ να τη χωνέψω. Τώρα δηλαδή είναι προσκυνημένη όλη η κυβέρνηση και όλοι εσείς; Είστε προσκυνημένοι;», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Εμείς δεν πιστεύουμε στις αραβικές παροιμίες. Εμείς θέλουμε εθνική συνεννόηση στην πράξη, γιατί η μοναδική αλήθεια είναι η πράξη», κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος. 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: Τσίπρας είναι θα περάσει… – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά της Κανέλλη

Μάρδας: Θα παραιτηθώ εάν… – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ