Μητσοτάκης: Η ΝΔ πρέπει να ανασυγκροτηθεί από το μηδέν – BINTEO

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανασυγκροτηθεί από το μηδέν οργανωτικά» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά αυτή τη φορά.

«Θα πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια αυτές τις 20 μέρες για να πείσουμε τους πολίτες που ενδιαφέρονται τι θα γίνει στη ΝΔ, να μπούνε στον κόπο, μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους να σταματήσουν σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:

«Τα κόμματα και η κοινωνία έχουν πάρει διαζύγιο και ένας τρόπος για να γεφυρώσουμε αυτή τη σχέση η οποία έχει διαταραχθεί είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν στα εσωτερικά των κομμάτων».

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ανασυγκροτηθεί από το μηδέν οργανωτικά. Είναι ένα κόμμα το οποίο έχει μία δομή που παραπέμπει στη δεκαετία του ’70. Έχω πει ευθέως ότι θα ζητήσω τις παραιτήσεις όλων, θα ξαναχτίσω τη Νέα Δημοκρατία οργανωτικά από την αρχή, λιτά, με μικρές δομές, όχι ακριβές και εφαρμόζοντας σκληρή αξιοκρατία και αξιολόγηση» υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ένα ιδρυτικό συνέδριο, ένα συνέδριο επανίδρυσης. Το συνέδριο, που θα γίνει την άνοιξη, θα πρέπει να ξαναδεί όλο το καταστατικό του κόμματος για να διορθώσει πολλές ατέλειες και θα είναι ένα συνέδριο το οποίο θα επαναπροσδιορίσει και θα εκσυγχρονίσει και την ιδεολογική φυσιογνωμία του κόμματος, κάνοντας ένα γενναίο άνοιγμα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες σήμερα είναι ορφανές».

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το προσφυγικό λέγοντας ότι «ασκεί εξωτερική πολιτική του φραπέ με τα χέρια στις τσέπες».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Διαβάστε επίσης:

Στις 20 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ