Πολάκης: Δεν είμαστε το ίδιο – Μπακογιάννη: Δεν θέλω να σας μοιάσω – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη. Όταν τελείωσε την ομιλία της η βουλευτής της ΝΔ, πήρε το λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και την κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε δραματοποιημένους τόνους.

Αυτό που είπατε ότι είναι ο πιο σκληρός προϋπολογισμός μου θυμίζει το εξής. Έχουμε ένα γαϊδούρι για πέντε χρόνια, το έχουμε φορτώσει με δέκα τσουβάλια τροφή να μεταφέρει, έχει γονατίσει, ήρθαμε εμείς προσπαθούμε να τραβήξουμε τη χώρα από το πηγάδι, του βάλαμε μια σακούλα πάνω γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και έσκασε το γαϊδούρι από τη σακούλα και όχι από τα δέκα τσουβάλια που του είχατε φορτώσει οι προηγούμενοι”, είπε ο κ. Πολάκης. Στη συνέχεια σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι περήφανη για την ανακεφαλαιοποίηση που γίνεται, αλλά και περήφανη για το νομοσχέδιο της αγροτικής ανάπτυξη. “Σαφώς και δεν είμαστε χαρούμενοι επειδή αναγκαζόμαστε να κρατήσουμε κάποια μέτρα προκειμένου να μπορέσει να ισορροπήσει η οικονομία και η κοινωνία μας αλλά ο δρόμος είναι αλλιώτικος κ. Μπακογιάννη. Όσο κι αν προσπαθήσετε να παίξετε το σενάριο ότι είμαστε το ίδιο. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ το ίδιο με εσάς” τόνισε.

“Χαίρομαι που είναι περήφανος για τον προϋπολογισμό. Εγώ δεν είμαι. Και βεβαίως δεν είμαστε ίδιοι και σας διαβεβαιώ καμία διάθεση δεν έχω να σας  μοιάσω”, απάντησε παίρνοντας το λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Μπακογιάννη: Παίρνετε τη χώρα στο λαιμό σας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ