Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση παίζει με την παραμονή της χώρας στη συνθήκη Σένγκεν

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι κράτη-μέλη της Ε.Ε απειλούν την Ελλάδα ακόμα και με έξοδο από τη Σένγκεν, σε περίπτωση που δεν υλοποιήσει σειρά μέτρων για το προσφυγικό. Συγκεκριμένα το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Το καλοκαίρι έπαιξαν με την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Μας κόστισε όσα και το νέο δάνειο. Σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στη συνθήκη Σένγκεν. Δηλαδή σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο. Ο κίνδυνος να επιβάλλουν στους Έλληνες τις βίζες και τα διαβατήρια επιστρέφει ξανά.

Η ανικανότητα των ΣYΡΙΖΑΝΕΛ να πραγματοποιήσουν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν και υπέγραψαν με τους εταίρους για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών φέρνει τη χώρα κοντά στην έξοδο από τη Συνθήκη, όπως σαφώς αναφέρεται στο σημερινό τελεσίγραφο από τους εταίρους.

Συμφωνούν, υπογράφουν και μετά είτε αδρανούν είτε κάνουν τα αντίθετα. Και βυθίζουν σταθερά την κοινωνία στην απομόνωση και στη μοιρολατρία, ότι τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο.

Μια Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται μόνο για τα πανηγύρια. Εγχώρια και με τα δικά της παιδιά».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο κρούσμα ρατσισμού με Ούγγρο οδηγό φορτηγού που προσπαθεί να παρασύρει πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ