Κόντρα Αλεξιάδη – Κουτσούκου και η παρέμβαση της Χριστοδουλοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, από το βήμα της Βουλής, μίλησε για την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων αλλά και τη λίστα Λαγκάρντ, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκου.

«Στα θέματα των ασφαλιστικών ταμείων, η κριτική στην κυβέρνηση είναι η επιστροφή στο χθες. Στο psi, στις περίεργες διοικήσεις φορέων, σε κάτι ομόλογα που τα ψάχνει η δικαιοσύνη, αυτή είναι η πρόταση της αντιπολίτευσης», ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξιάδης και συνέχισε:

«Γίνεται μία κριτική στα θέματα της φοροδιαφυγής και επανέρχεται μια επιχειρηματολογία για τη λίστα Λαγκάρντ. Μήπως έχετε ξεχάσει ότι ζητάμε εδώ επανειλημμένα μέσα στη βουλή και δεν απαντιέται το ερώτημα, 2010,11 και 12 τι κάνατε; που ήταν η λίστα; ποιος έχει την πολιτική, την ποινική ευθύνη; Εμείς δεν είμαστε ίδιοι. δεν μας κρατάει κανένας και δεν χρωστάμε σε κανέναν».

Εκεί επενέβει ο κ. Κουτσούκος και του είπε σε έντονο ύφος να τα αφήσει αυτά και να μιλήσει για τον προϋπολογισμό, με την προεδρεύουσα αντιπρόεδρο Τασία Χριστοδουλοπούλου να παρεμβαίνει και να λέει: Κύριε Κουτσούκο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχετε ανέβει τόσο”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η παρατήρηση της Χριστοδουλοπούλου στον Οικονόμου – ΒΙΝΤΕΟ 

Ο Άδωνις για τον Καμμένο: Καλό θα ήταν να διάβαζε μερικά βιβλία

Ο βουλευτής με το laptop στο… βήμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ