Καμμένος: Βουλευτές της ΝΔ θα στηρίξουν την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι «αρκετά ισχυρή» εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σημειώνοντας ότι «Καραμανλικοί και άλλοι βουλευτές» θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

«Μιλώ με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρω πρόσωπα και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές μονάδες από βουλευτές συνειδητοποιημένοι οι οποίοι, πχ αν αύριο το πρωί εκλεγεί στη Νέα Δημοκρατία ο Άδωνις Γεωργιάδης ως αρχηγός δεν θα μπορέσουν να κάτσουν με τον υβριστή του Καραμανλή στο ίδιο κόμμα. Θα δημιουργηθούν πιθανώς νέα κόμματα ή πιθανώς στους Ανεξάρτητους Έλληνες μπορεί να έρθουν ως συνεργαζόμενοι ή και μόνοι τους» ανέφερε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην βραδινή εκπομπή του MEGA.

«Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες βουλευτών οι οποίοι βλέπουν πλέον ότι με αυτή την αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί την επόμενη μέρα να μην στηρίξουν ένα μνημόνιο και μία συμφωνία την οποία ψήφισαν».

«Είναι παράλογο η Νέα Δημοκρατία και εκείνοι που αποφάσισαν να ψηφίσουν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να έρθουν τώρα και στο όνομα της αντιπολιτεύσεως να ρισκάρουν να ρίξουν μία κυβέρνηση η οποία αποτελεί την μόνη πορεία μέσα στην Ευρώπη».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα επίθεση της Ξουλίδου στον Καμμένο και υπονοούμενα για εκπομπή του MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ