Κακλαμάνης: Προτιμώ να καθυστερήσουμε ένα μήνα προκειμένου να έχουμε αξιόπιστες εκλογές

«Απορώ πως ο ίδιος ο κ. Παπαμιμίκος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί από Γραμματέας» σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. «Τυπικά κατέχει τον τίτλο του, ουσιαστικά δεν υφίσταται» πρόσθεσε.   

«Στις 22 Νοεμβρίου  η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας επλήγη. Για να αρχίσουν να επουλώνονται οι πληγές πρέπει να γίνουν εκλογές, αξιόπιστες, που δεν θα μπορέσει να τις αμφισβητήσει κανείς» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Πρόσθεσε ότι «το ιδανικό είναι να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου. Εάν όμως δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις αυτές, προσωπική μου άποψη, προτιμώ να καθυστερήσουμε ένα μήνα προκειμένου να έχουμε εκλογές αξιόπιστες και αναμφισβήτητες από τον οποιονδήποτε.»   

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα αποδεικνύουν πως ήταν προσχηματική η επιθυμία του για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών» προσθέτοντας ότι «τα περί Οικουμενικής, δεν αγγίζουν τη ΝΔ»

«Δύσκολο να αντέξει η κυβέρνηση με 153 βουλευτές. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 άντεξε, γιατί τον Πρωθυπουργό τον έλεγαν Μητσοτάκη και όχι Τσίπρα» εκτίμησε ο κ. Κακλαμάνης.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: “Όσοι κουνούν το δάχτυλο να μελετήσουν τους αριθμούς”

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ