Ασημακοπούλου: Η βάση της ΝΔ αισθάνεται ξεφτιλισμένη

«Ειλικρινά δεν θα ήθελα να διανοηθώ ότι δεν θα έχουμε εκλογές στις 13 του μηνός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, προσθέτοντας:

«Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για την παράταξη. Έχει ανοίξει μια τεράστια πληγή αυτό το φιάσκο και δεν μπαίνω στη λεπτομέρεια για ευθύνες –γιατί ούτως ή άλλως έχει αρχίσει να δρομολογείται η απόδοση. Η ουσία είναι ότι αυτή η πληγή πρέπει να κλείσει. Και ο μόνος τρόπος για να κλείσει είναι να γίνουν εσωκομματικές εκλογές. Η βάση της ΝΔ αυτή τη στιγμή αισθάνεται –θα το πω ευθέως- ξεφτιλισμένη από την αποτυχία αυτή. Επίσης βλέπω ότι έχουμε μπροστά μας αναταράξεις σε κυβερνητικό επίπεδο, με όλον τον σεβασμό στον μεταβατικό μας πρόεδρο τον κ. Πλακιωτάκη. Νομίζω ότι είναι σημαντικότατο αυτή τη στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση ως θεσμικός πυλώνας της Δημοκρατίας να έχει μία καθαρή εικόνα σε επίπεδο αρχηγού».

Η κ. Αημακοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Η δική μου τοποθέτηση είναι ότι πρέπει να γίνουν εκλογές στις 13 του μηνός πάση θυσία».

Αναφερόμενη δε, στα όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στον Realfm 97,8 σχετικά με το ενδεχόμενο κουρέματος των καταθέσεων και την ανακεφαλαιοποίηση, η βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε:

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό από κυβερνητικά χείλη. Μας είχε πει κανείς ποτέ ότι υπήρχε πιθανότητα να κουρευτούν οι καταθέσεις και γι’ αυτό πήγαμε στην ανακεφαλαιοποίηση; (…) Ας μας απαντήσουν για την επίσημη τοποθέτηση υπουργού της κυβερνήσεως ότι έγινε η ανακεφαλαιοποίηση όπως έγινε για να αποφευχθεί το κούρεμα και δη των μικροκαταθετών…»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ