Η απρόσμενη συνάντηση του Άδωνι με τον Τζιτζικώστα – ΦΩΤΟ

Μία απρόσμενη συνάντηση σε καφετέρια στην Πάτρα, είχαν το μεσημέρι οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Την στιγμή που οι δύο υποψήφιοι συναντήθηκαν, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε στο τηλέφωνό του και μόλις είδε τον κ. Τζιτζικώστα με γρήγορες κινήσεις του το έδωσε προκειμένου να μιλήσει και αυτός με τον ίδιο συνομιλήτη.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, οι δύο τους έδωσαν τα χέρια και άρχισαν να συνομιλούν ψιθυριστά ενώ αμέσως μετά ο κ. Τζιτζικώστας “κόλλησε” τα χέρια με τον συνυποψήφιό του και είπε: “Τώρα έκλεισε η συμφωνία για την δεύτερη Κυριακή”, για να σχολιάσει αμέσως μετά ο κ. Γεωργιάδης: “Φυσικά και έκλεισε, θα με στηρίξει”.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ήταν ευδιάθετοι, ενώ κανείς δεν αποκάλυψε ποιός ήταν οι κοινός συνομιλητής τους στο τηλέφωνο του Άδωνι Γεωργιάδη. Φυσικά οι συζητήσεις και τα σχόλια για την συνάντηση “έδωσαν και πήραν” από τους θαμώνες ενω οι δύο υποψήφιοι στην συνέχεια συνέχισαν το οδοιπορικό τους σε άλλα καταστήματα στον πεζόδρομο της Πάτρας.

 

Δείτε τη φωτογραφία

Πηγή tempo24.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποιούν να αποχωρήσουν από την ΚΕΦΕ οι εκπρόσωποι Μεϊμαράκη

 

Κουμουτσάκος: Πρέπει να γίνουν οι εκλογές αλλιώς να πάμε σε Συνέδριο 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ