Θεοδωράκης: Δεν εμπιστευόμαστε τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς περιμένουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για το ασφαλιστικό. Εμείς έχουμε άποψη για το ασφαλιστικό, η οποία διαφέρει πολύ και από την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ και από την άποψη των παλιών κομμάτων εξουσίας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, τόνισε: «Εμείς έχουμε σκοπό να  καταθέσουμε στη βουλή συγκεκριμένη άποψη για το ασφαλιστικό», και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα καταθέσει καμία πρόταση στο αυριανό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.  

«Δεν νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός αύριο θα συζητήσει για το ασφαλιστικό. Ο Πρωθυπουργός αυτό που θέλει να κάνει είναι  να βάλει μία ρότα συνεργασίας μέσα από διάφορες επιτροπές και υποεπιτροπές που θέλει  να στήσει για  να έχουν να ασχολούνται οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης για  να μπορέσει να κυβερνά», συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Εμείς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Τσίπρα και όταν λέω εμείς δεν εννοώ το Ποτάμι, δεν εννοώ ο Σταύρος. Θα μου επιτρέψετε να το πω ότι το εκφράζω εκ μέρους και του ελληνικού λαού. Ο κ. Τσίπρας εξελέγη τον Σεπτέμβριο λέγοντας διάφορα πράγματα που αποδεικνύονται εύκολα ψέματα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ποταμιού, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραδεχτεί ότι αυτά που έλεγε ήταν δημαγωγικά.     

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: Το ασφαλιστικό είναι εθνικό ζήτημα – ΒΙΝΤΕΟ

Το “καρφί” της Κωνσταντοπούλου για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ