“Πόλεμος” Κωνσταντοπούλου – Υπαλλήλων της Βουλής

Μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπαλλήλων της Βουλής.

Με ανακοίνωση του σήμερα  ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, εξαίρει την αποφασιστική αντιμετώπιση από τον πρόεδρο Νίκο Βούτση, των προβλημάτων της «απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας» σε αντιδιαστολή των πεπραγμένων της διοίκησης επί των ημερών της τέως προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων, καταλογίζει στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι απασχολούσε επί επτά μήνες προσωπικό της Βουλής ανασφάλιστο και απλήρωτο, δίχως συμβάσεις, για τις ανάγκες της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, που είχε η ίδια συστήσει, για τις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και τις δραστηριότητές της.

Αναφέρει επίσης, ότι η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου αναγνώριζε το προβληματικό καθεστώς των συμβασιούχων υπαλλήλων, όταν δεσμεύτηκε «έστω και καθυστερημένα» (στις 3 Αυγούστου) ότι θα προχωρήσει σε αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος τους, «κάτι που δεν συνέβη».

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής, κατηγορεί επίσης την κ. Κωνσταντοπούλου ότι επιχειρεί με τις «ατεκμηρίωτες καταγγελίες» της σήμερα, να «συγκαλύψει το μεγάλο έλλειμμα διοίκησης της Βουλής» επί των ημερών της, αναφέροντας ότι η αμέλησε – μεταξύ άλλων – να στείλει στον εισαγγελέα τα αποτελέσματα των ελέγχων για τους πλαστούς τίτλους σπουδών.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Μέσω του λογαριασμού της στο twitter απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

 «Με ανυπόγραφη ανακοίνωση που διοχετεύθηκε από χθες αποσπασματικά στα ΜΜΕ, κάποιοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στην φαυλοκρατία της Βουλής. Όσα ψευδέστατα αναφέρουν, καταρρίπτονται από τα στοιχεία. Ο κ. Βούτσης και όσοι τους αξιοποιούν, ας τους πουν “Άξιος ο μισθός σας. Οι πολιτικοί πάτρονες αυτής της φαυλοκρατίας ας εξηγήσουν πώς καταβάλλουν χρήματα αναδρομικά για μη παρασχεθείσα εργασία. Στη Δικαιοσύνη πάντως έχει ήδη διαβιβασθεί με εντολή μου η σκανδαλώδης εμπορική δραστηριότητα του υπό εκκαθάριση ταμείου των υπαλλήλων.»

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

“Πυρά” της Κωνσταντοπούλου στον Βούτση: Λυπάμαι που αποζημιώνει τη φαυλότητα

Όλο το παρασκήνιο των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ