Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία δεν θα διαλυθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως όσον αφορά στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό και το ασφαλιστικό ζήτημα, θα πρέπει να υπάρξει επίσημη πρόσκληση από τον πρωθυπουργό , προκειμένου να παραβρεθεί η Νέα Δημοκρατία.

Επιπλεόν, ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε κριτικός απέναντι στις πραγματικές προθέσεις του κου Τσίπρα για την σύγκληση της συγκεκριμένης σύσκεψης: “Εάν ο κ. Τσίπρας πράγματι επιζητά τη συναίνεση – εγώ πολύ αμφιβάλλω- νομίζω έχει κάνει μια κουτοπόνηρη κίνηση απλώς και μόνο για να αξιοποιήσει την κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία…”, δήλωσε. 

“Η Νεα Δημοκρατία ως αστικό κόμμα έχει ευγένεια, αν μας καλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προφανώς και θα παραστούμε”,αλλά πρέπει να γίνει σαφές πριν πάμε στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, για τι πράγμα συζητάμε, συνέχισε, τονίζοντας ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ έχουν διαφορετική γνώμη όσον αφορά στη συναίνεση.

Τέλος, ομολόγησε πως η ΝΔ ” έπαθε ζημιά”, “υπήρξε μια αστοχία και ζητώ συγγνώμη για αυτήν αλλά δε θα διαλυθεί η ΝΔ επειδή 1200 τάμπλετς δε μπορούσαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο”.

 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Χρυσόγονος: Να μη μετατραπεί σε «φρούριο» η Ευρώπη για μερικές δεκάδες τζιχαντιστών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ