Μητσοτάκης: Θα χρειαστεί χρόνο για να πείσει τους πολίτες η ΝΔ

Στις εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπειτα από την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη νέου προέδρου αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

Στο ερώτημα πώς θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει, αφού δεν κατάφερε να κάνει εσωκομματικές εκλογές, ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος απάντησε:

«Η ΝΔ θα κάνει εκλογές, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να πείσει τους πολίτες ότι αξίζει πράγματι να την εμπιστευτούν και πάλι. Δεν θα γυρίσει ένας διακόπτης την επόμενη μέρα. Δεν θα μεταμορφωθεί ξαφνικά η ΝΔ σε μία νύχτα από ασχημόπαπο σε σταχτοπούτα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Χρειάζεται πολύ συστηματική δουλειά. Να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω. Να ξαναχτίσουμε την σχέση μας με την κοινωνία, να κάνουμε μια ουσιαστική ανανέωση σε επίπεδο πρόσωπων Να αλλάξουμε το καταστατικό μας εκεί που πραγματικά χρειάζεται,. στο τακτικό συνέδριο που θα γίνει την Άνοιξη. Βήμα – βήμα θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

“Όχι” από το ΚΚΕ στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ