Δένδιας: Πρώτα το συνέδριο μετά οι εκλογές…

«Η παράταξη έπρεπε και πρέπει να οδηγηθεί σε συνέδριο, δεν πιστεύω στην εκλογή Προέδρου πριν από το συνέδριο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Real fm 97,8.

«Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να οδηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα σε συνέδριο. Έχω κάνει πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να το ολοκληρώσει μέχρι τέλη Μαρτίου και να επιλέξει μέχρι μέσα με τέλη Απριλίου αρχηγό» πρόσθεσε.

Σχετικά με το αν πρέπει να παρευρεθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ.Κώστας Καραμανλής και ο κ.Αντώνης Σαμαράς ανέφερε «εγώ δεν μπορώ να υποδείξω στους πρώην Πρωθυπουργούς υπό τις εντολές των οποίων υπηρέτησα το τι θα κάνουν. Νομίζω ότι τα μέλη της ΚΟ αναντίρρητα και ανεξάρτητα με τις ιδιότητες που είχαν, είναι φρόνιμο να είναι παρόντα»

Ο κ. Δένδιας δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιον υποστηρίζει για την προεδρία της ΝΔ λέγοντας πως αυτό είναι στα πλαίσια μιας «ενδοοικογενειακής συζήτησης» και πως δεν θεωρεί πως βοηθάει την κατάσταση η παραίτηση του κ.Μεϊμαράκη καθώς η παράταξη χρειάζεται ηρεμία.

«Ο κίνδυνος της διάσπασης πάντα ενυπάρχει» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης:

Μεϊμαράκης: Παραδίδω την έδρα του μεταβατικού προέδρου στον Πλακιωτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλγαράκης για τη ΝΔ: Πλήρης απογοήτευση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ