• Κακλαμάνης: Γιατί δεν πρέπει να έρθει ο Καραμανλής στην Κ.Ο.

  12:50 μμ, Τρίτη 24 Νοε 2015 12:50 μμ, Τρίτη 24 Νοε 2015

  Στην προεδρική εκλογή αλλά και στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στη ΝΔ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

  Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ είπε: «Πρέπει στη Βουλή, μέσα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, που θα προηγηθεί της εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος, η ΝΔ να παρουσιαστεί σοβαρή, συγκροτημένη, με όσο το δυνατόν περισσότερους ομιλητές, θα προτρέψω το σύνολο των συναδέλφων μου να γραφτούν και να μιλήσουν και είναι δεδομένη και ποια θα είναι η ψήφος μας, γιατί όπως ξέρετε η ψήφος στον προϋπολογισμό είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

  «Δεύτερον, πιστεύω ότι μία ημερομηνία που μπορεί απ’ ότι φαίνεται να γίνουν εκλογές αξιόπιστες είναι η 13η Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, μία φορά την εβδομάδα, οι τέσσερις υποψήφιοι πρέπει να συναντώνται και η ΚΕΦΕ να τους ενημερώνει για την τεχνική πορεία προς τις εκλογές ώστε να έχουν όλοι άποψη. Τρίτον, ό,τι είχαν να μας πουν οι τέσσερις υποψήφιοι μας το είπαν. Τους ξέρουμε και τους τέσσερις δεν χρειαζόμαστε περισσότερες κουβέντες από αυτούς. Η δική μου η θέση και η άποψη είναι ότι μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου εξαφανίζονται από τα κανάλια και οι τέσσερις. Σιωπή. Το μόνο βάλσαμο στον πληγωμένο λαό της ΝΔ εκ μέρους των τεσσάρων είναι η σιωπή. Τους ξέρουμε. Απόλυτη σιωπή. Οι τρεις επανέρχονται στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, ο Απόστολος ο φίλος μου επανέρχεται στα καθήκοντά του ως Περιφερειάρχης» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης ο οποίος τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή καμία παραίτηση.

  Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφερόμενος στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και εξήγησε:

  «Δεν πρέπει να έλθει γιατί αν ένας συνάδελφος, μέσα από την πίκρα του και την αγανάκτηση, σηκωθεί και του πει: “τι κάθεσαι πάρε το κόμμα στα χέρια σου”, φαντάζεστε τι πρόκειται να γίνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα; Και οι 75 θα σηκωθούμε όρθιοι και θα χειροκροτάμε και ο Καραμανλής θα έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

  Ακούστε το ηχητικό:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα