Υπό την προεδρία Πλακιωτάκη η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Yπό την προεδρία του γραμματέα της ΚΟ, Γιάννη Πλακιωτάκη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ , σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 7 το απόγευμα.

Σήμερα η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στο τραπέζι της συνεδριάσης έπεσαν  δύο πρότασεις . Η αρχική αφορούσε την διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο και ο δεύτερος γύρος την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη η οποία συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο πρώτο γύρος να πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος στις 20 Δεκεμβρίου. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία και αν θα μπορέσει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να είναι έτοιμη. 

Νωρίτερα «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος. Το αίτημα αυτό υπέβαλαν νωρίτερα τα μέλη της ΚΕΦΕ, διακόπτοντας έπειτα από 2,5 ώρες τη συνεδρίαση της επιτροπής, με τον γενικό γραμματέα της ΝΔ, Κ. Τσιμάρα και τον υπεύθυνο του οργανωτικού τομέα, Κ. Κόλλια να αναφέρουν ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Υπενθυμίζεται ότι χθες και μετά το «ναυάγιο» της εκλογικής διαδικασίας, οι διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος είχαν ζητήσει να παραιτηθούν τα στελέχη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Στο μεταξύ, ο «γαλάζιος» γραμματέας και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Α. Παπαμιμίκος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη θέση του, παρά τα όσα έγιναν και τις επιθέσεις, τις οποίες δέχτηκε από όλες τις τάσεις που υπάρχουν στην παράταξη.

 

Πηγή:real.gr

 

Διαβάστε επίσης

Η “συγγνώμη” της ΚΕΦΕ στα μέλη της ΝΔ

Οι πιο πιθανές ημερομηνίες για τις εκλογές στη ΝΔ

Διεκόπη η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ