Ο Μεϊμαράκης καλεί τον Τζιτζικώστα σε debate – Τι απαντάει στον Σαμαρά

Σε δημόσιο διάλογο καλεί τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ απαντά και στα όσα είπαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι του κ. Μεϊμαράκη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Τζιτζικώστας οφείλει να παραιτηθεί για πολλούς, διαχειριστικούς και εκτελεστικούς λόγους, στους οποίους θα επανέλθουμε.  Άλλωστε, αφού ισχυρίζεται πως θα κερδίσει, γιατί δεν παραιτείται από τώρα; Και επειδή ο κ. Τζιτζικώστας συνεχίζει τη χυδαία προσωπική επίθεση στον κ. Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζοντάς τον «κρυπτόμενο», ο κ. Μεϊμαράκης τον καλεί σε δημόσιο διάλογο όποτε θέλει. 

“Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει την ομόφωνη στήριξη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και έχει την εμπιστοσύνη του 28% των πολιτών στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές. Μαθήματα ήθους από τον κ. Τζιτζικώστα και τους Κοινοβουλευτικούς του υπαρχηγούς δεν δεχόμαστε” σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι. Όσον αφορά στον κ. Βορίδη λένε: “Οι απόψεις του κ. Μεϊμαράκη  ουδέποτε συνέπεσαν με τις αντιλήψεις, τη συμπεριφορά και το ήθος του κ. Βορίδη”.

 

Η απάντηση στον Σαμαρά

Από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ απαντούν και στον πρώην πρωθυπουργό: “Τελικά η δήλωση του κ. Σαμαρά επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης. Ό,τι, δηλαδή, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, είχαν συνεργαστεί και  γνώριζαν την εταιρεία  που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία. Η συνεργασία μάλιστα με συμβάσεις τέτοιου επιπέδου εθεωρείτο εγγύηση για τη λειτουργία της εταιρείας. Επομένως, γιατί ανάγει σε μείζον πολιτικό θέμα ένα τεχνικό ζήτημα από μια εταιρεία, που αποδέχεται και γνώριζε τις δυνατότητές της και με δήλωσή του, που γίνεται πρωτοσέλιδο, ζητά την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη;”

 

Tέλος, όσον αφορά στην επιστολή που δημοσιοποίησε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, κύκλοι του κ. Μεϊμαράκη υπογραμμίζουν: “Του είχε επισημανθεί ότι αρμόδια είναι η ΚΕΦΕ και είναι  απορίας άξιον, γιατί τα όσα αναφέρει στην επιστολή του δεν τα ανέδειξε εκεί όπου μετέχουν οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων υποψηφίων, αλλά ούτε συμφώνησε με τον εκπρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, που είχε αναπτύξει  ανάλογες επισημάνσεις (υπάρχουν πρακτικά)”.

 

Διαβάστε επίσης

Ξέσπασμα Μεϊμαράκη – “Εγώ παραιτούμαι, ας παραιτηθούν και οι άλλοι” – ΒΙΝΤΕΟ

Η εμπιστευτική επιστολή του Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη

Γεωργιάδης: Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη τορπιλίζουν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ