Βορίδης: Αστοχία και ανικανότητα

Την αναγκαιότητα ανάληψης ευθύνης για το χθεσινό φιάσκο στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, επισήμανε ο Μάκης Βορίδης, κάνοντας λόγο για “απίστευτη αστοχία και ανικανότητα” και βαθιά απογοήτευση που αισθάνεται ο ίδιος προσωπικά.

Ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός της αναβολής των εκλογών, αλλά και ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ κ. Παπαμιμίκος, ο οποίος είναι καθ’ ύλην αρμόδιος, όπως είπε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε ως πολιτικά υπεύθυνο του φιάσκου τον πρόεδρο της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δημιουργούνται συγκρούσεις από τη διπλή του ιδιότητα, εκτίμησε ωστόσο πως δεν υπάρχει “πολιτική δολιότητα”.

Αναφερόμενος στις πολιτικές επιπτώσεις που θα έχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το φιάσκο των εκλογών, τόνισε πως “για να καλύψουμε τη ζημιά που έχουμε υποστεί απ’ αυτό το γεγονός χρειάζεται πολύ υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα”, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι προτεραιότητα είναι η διενέργεια των εκλογών, ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: megatv.com

 

Δείτε επίσης:

Επίθεση Κακλαμάνη σε Παπαμιμίκο – Τι είπε για Μεϊμαράκη και Καραμανλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μαριέττα Γιαννάκου: Η ΝΔ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ