Μέλος της ΚΕΦΕ: Το Σάββατο η εταιρεία μας είπε ότι έχει προβλήματα αλλά θα τα ρυθμίσει – ΒΙΝΤΕΟ

«Το Σάββατο, στις 23:30, η εταιρεία μας είπε ότι έχει προβλήματα αλλά με κάποιον τρόπο θα τα ρυθμίσει» ανέφερε το μέλος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Ταυρής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:  «Κάναμε έκτακτη συνεδρίαση και ήρθε ο κύριος της εταιρείας για να μας πει ότι δεν φορτώνει ο server».

«Η επιλογή της εταιρείας έγινε από μία επιτροπή τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων, που ήταν και ομόφωνη. Εκείνοι επέλεξαν την εταιρεία. Εγώ διαφώνησα εξ αρχής για τη σχέση που θα είχαμε εμείς με την εταιρεία ως ΚΕΦΕ, γιατί η άποψη του γραμματέα και προέδρου της ΚΕΦΕ είναι ότι δεν είναι θέμα που απασχολεί την ΚΕΦΕ» υπογράμμισε και σημείωσε ότι ο ίδιος, όπως και κανένα μέλος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής δεν έχει δει τη σύμβαση.

«Με την άποψη την οποία διατύπωνε ο γραμματέας, ο οποίος έλεγε ότι δεν αφορά την ΚΕΦΕ αλλά τις υπηρεσίες του κόμματος, η σχέση έγινε προβληματική. Είχα εντελώς αντίθετη άποψη, λέγοντας μάλιστα ότι αν αποτύχουμε τότε δεν θα φταίνε οι υπηρεσίες του κόμματος αλλά την ευθύνη θα την έχουμε εμείς» τόνισε ο κ. Ταυρής.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Κακλαμάνη σε Παπαμιμίκο – Τι είπε για Μεϊμαράκη και Καραμανλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ