Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη – ΒΙΝΤΕΟ

“Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη γιατί δεν είναι συναίνεση, είναι συνενοχή”, ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι “η ΝΔ δεν μπορεί να συμπράξει με ανθρώπους οι οποίοι έχουν βαθιές ιδεοληψίες, ανικανότητα και το αποδεικνύουν καθημερινά, και όχι μόνο στα θέματα της οικονομίας” αλλά και στα εθνικά θέματα.

Όπως είπε είναι “πολύ πιο επικίνδυνο να παραμένει μια τέτοια κυβέρνηση από το να πάμε σε εκλογές και να απαλλαγεί η χώρα από αυτή την κυβέρνηση”. Άφησε, ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μια εθνική κυβέρνηση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα και κάποιους από τους υπουργούς.

Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως εγγυάται προσωπικά ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ, ενώ τόνισε ότι “θα εκπλαγούν πολλοί” καθώς “η συμμετοχή θα είναι μαζική”.

Ο κ. Τζιτζικώστας κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι “έχει επιλέξει να απαιτήσει την ψήφο των Νεοδημοκρατών και όχι να την διεκδικήσει. Δεν έχει βγει να μιλήσει για κανένα θέμα”. Παράλληλα, είπε ότι “πριν από τις εκλογές έταζε θέση αντιπροέδρου στον κ. Τσίπρα”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Θα είναι εκλογές δύο γύρων και θα είμαι στο δεύτερο γύρο – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Αν γίνουν εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ