Άδωνις: Αν γίνουν εκλογές θα προ��ύψει κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

“Είναι ένα ωραίο περιτύλιγμα για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ” ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης.

“Εγώ αν είμαι αρχηγός της ΝΔ, δεν πρόκειται να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σίγουρο πολύ προτιμότερο από το να χάσει η χώρα και άλλο χρόνο. Οι εκλογές θα είναι 20 μέρες, η συγκυβέρνηση θα είναι συνεχόμενος χαμένος χρόνος” τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι αν γίνουν εκλογές, “αυτή τη φορά- που κατέρρευσαν όλες οι ψευδαισθήσεις- και με τη σωστή σύγκρουση με την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς θα προκύψει καθαρή λύση, κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει να γεμίζει την Ελλάδα με φόρους για να μην μειώσει το δημόσιο, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι  έναντι πινακίου φακής οι ξένοι επενδυτές πήραν όλες τις τράπεζες. “Αν γίνω αρχηγός δεν θα ξεπλύνω το θέμα των τραπεζών, θα το διερευνήσω” ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι  το ελληνικό δημοσιο έχασε 33 δις επειδή ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας καθυστέρησαν να συμφωνήσουν.

“Ο Έλληνας φορολογούμενος έχασε την περιουσία του από την ανακεφαλαιοποίήση. Η ΝΔ δεν πρέπει να ξεπλύνει το έγκλημα που έκανε ο κ. Τσίπρας κατά της χώρας” είπε, υπογραμμίζοντας πως έχει “τρομερό πολιτικό θράσος να ζητάει συναίνεση από εμάς”. 

Για τις εκλογές στη ΝΔ είπε “Θα ήθελα όλοι να το είχαμε δει ως γιορτή και να είχαμε μιλήσει μεταξύ μας” και καταλήγοντας έστειλε το εξής μήνυμα: “Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε μόνο για τη ΝΔ ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Και εγώ σας καλώ να μου δώσετε την ευκαιρία την Κυριακή και εγώ θα σας επιστρέψω την Ελλάδα που αξίζουμε και θα το κάνω”.

 

 Διαβάστε επίσης

Πολιτική συνεννόηση στα μεγάλα ζητήματα θέλει το Μαξίμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ