Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει άγχος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα…

Λίγες ώρες μετά τις απώλειες που κατέγραψε η κυβερνητική πλειοψηφία στη χθεσινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 την άποψη ότι «αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα άγχος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Στο ερώτημα αν απορρίπτει την κυβερνητική συνεργασία με ένα ακόμη κόμμα, ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε:

«Στην πολιτική όλα μπορούν, εν μέρει, να είναι ανοιχτά. Είναι ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, εγώ αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης που ανέφερε χθες στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης, ο ΥΠΕΣ είπε:

«Τους έχουμε δει και τους τεχνοκράτες στις κυβερνήσεις. Όπως και οι τεχνοκράτες δεν κουβαλούν τη μοναδική αλήθεια, έτσι και οι πολιτικοί. Είναι θέμα ικανότητας του κάθε ανθρώπου και έμπνευσης του πρωθυπουργού και κρίσης να βρει τους ανθρώπους τους κατάλληλους. Κατάλληλοι άνθρωποι υπάρχουν παντού και στον χώρο τον τεχνοκρατικό και τον πολιτικό. Δηλαδή, θα μπουν τεχνοκράτες και θα κάνουν τι; Τους έχουμε δει και τους τεχνοκράτες, χωρίς να τους απορρίπτω, αλλά η Δημοκρατία έχει μία λογική, αλλιώς θα έπρεπε να κάνουμε κυβερνήσεις άλλου τύπου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ