Οικουμενική κυβέρνηση ζήτησε ο Λεβέντης – ΒΙΝΤΕΟ

Την συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής σημειώνοντας ότι είναι «η μόνη λογική λύση στην προσπάθεια να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια».

«Η Ένωση Κεντρώων δεν μπορεί να ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο γιατί, όπως λένε και τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προϊόν εκβιασμού. Εμείς δεν θα δώσουμε ψήφο σε καμία κυβέρνηση αν δεν έχουμε απάντηση στα 9 σημεία που έχουμε δώσει στον Πρωθυπουργό για την ανασύνταξη της χώρας».

«Βαδίζει έναν μάταιο δρόμο ο κ. Τσίπρας, του φεύγουν άνθρωποι πιστοί» τόνισε ο κ. Λεβέντης καλώντας τον Πρωθυπουργό να ακούσει τις προβλέψεις του.

Πρόσθεσε επίσης ότι «το να βάζεις φίμωτρο στους βουλευτές σου είναι ανέντιμο».

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα στους βουλευτές του. Τους λέει ψηφίστε τα μέτρα και θα μας κουρέψουν το χρέος. Κοροϊδεύει τους βουλευτές του. Η κατάληξη θα είναι να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώσει παραίτηση. Ας το κάνει τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση σε όλα τα κόμματα κατηγορώντας τα ότι με τις πολιτικές και τη στάση τους συμβάλλουν στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Με τι συνείδηση θα ψηφίσετε την πρώτη κατοικία; – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Θα είναι δεξιότερη η ΝΔ τη Δευτέρα… – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ