Θεοδωράκης: Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να νιώθουν ντροπή – ΒΙΝΤΕΟ

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Καλό και με ομοιοκαταληξία. Εσείς πήγατε στις εκλογές με αυτό το σύνθημα που στην μετάφραση του σήμαινε μην πληρώνεις τίποτα – δεν θα χάσεις τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στη Βουλή.

«Κάποιοι από εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Θα πρέπει να νιώθουν μεγάλη ντροπή. Δεν λέω για όλους γιατί την ευθύνη πάντα την έχουν αυτοί που χαράζουν την γραμμή. Αυτοί που δίνουν τις διαβεβαιώσεις. Αυτοί που ηγούνται. Και αυτοί σήμερα θα πρέπει να ντρέπονται. Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό λέγοντας ψέματα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ποταμιού, αναφερόμενος στον ειδικό φόρο κατανάλωσης τόνισε: Και για το κρασί, τι είναι πάλι αυτό; Ειδικός φόρος κατανάλωσης. Θα διαλύσει τους παραγωγούς στην Σάμο, στην Κρήτη, στη Μακεδονία, στην Πελοπόννησο.Και εδώ πάλι όλοι αναρωτιόμαστε: Έχετε τόση άγνοια – και σε αυτό το θέμα – ή σας το επέβαλαν τα λόμπι των σκληρών ποτών του εξωτερικού»;

«Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, βγείτε τώρα και πείτε στα εξαπατημένα πλήθη ότι, “Ναι δεν είχαμε κανένα σχέδιο”. “Ναι έπρεπε να είχαμε συμφωνήσει από την Άνοιξη”. Ναι δεν διαπραγματευτήκαμε τίποτε το ουσιαστικό, μόνο λέξεις αλλάξαμε», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Τέλος, Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε: «Τολμήστε να ζητήσετε συγγνώμη. Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ταπεινωθείτε. Όχι για να το χαρούμε εμείς – δεν θα το χαρούμε. Αλλά για να καταλάβει ο εξαπατημένος λαός ότι δεν υπάρχει ο δρόμος που του υποσχεθήκατε». 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Με τι συνείδηση θα ψηφίσετε την πρώτη κατοικία; – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Θα είναι δεξιότερη η ΝΔ τη Δευτέρα… – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ