Μεϊμαράκης: Με τι συνείδηση θα ψηφίσετε την πρώτη κατοικία; – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Μείμαράκης, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος κάνουν συνεχώς αυτό που μέχρι τώρα απέκλειαν και ότι επιλέγουν μόνιμα τη διαδικασία του κατεπείγοντος ώστε να μην υπάρχει χρόνος για συζήτηση στη βουλή.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για “πολιτική απάτη” και πρόσθεσε ότι η μοναδική συνέπεια του Πρωθυπουργού και του Πάνου Καμμένου είναι η ασυνέπεια τους.

«Όσα έλεγαν προεκλογικά για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας ήταν ψέματα» επισήμανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση ψεύδεται, προκαλεί και τελικά περηφανεύεται».

Αναφερόμενος στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το κρασί τόνισε: «Κατά τη γνώμη σας βοηθάτε τον Έλληνα παραγωγό; Τελικά ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στα ��τελέχη της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν θα τους ζητήσει να μην ψηφίσουν για την πρώτη κατοικία αλλά αναρωτήθηκε «Με τι συνείδηση όμως θα ψηφίσετε την πρώτη κατοικία;».

Τέλος κάλεσε την κυβέρνηση να λύσει τα εσωκομματικά προβλήματα της και διευκρίνισε ότι η Νέα Δημοκρατία από την Δευτέρα θα είναι πιο ενωμένη και δυνατή για να ασκήσει τα θεσμικά της καθήκοντα. 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καυγάς Αμυρά – Καραθανασόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ