Μητσοτάκης: Κάποια προεκλογικά σποτ ήταν τελείως άστοχα – ΒΙΝΤΕΟ

Την προεκλογική καμπάνια των υποψήφιων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του έξω από τη Βουλή.

«Η προεκλογική καμπάνια ανέδειξε τις διαφορές των υποψηφίων. Προφανώς υπήρχαν και δράσεις και τηλεοπτικά σποτ τα οποία, κατά τη γνώμη μου, ήταν τελείως άστοχα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία την 19 Νοεμβρίου – διότι θα είναι μία εκλογή δύο γύρων – θα είναι ενωμένη. Το ερώτημα είναι αν θα είναι και ανανεωμένη».

Παράλληλα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία φυλλορροεί και ένας αμήχανος Πρωθυπουργός με τα χέρια στις τσέπες, αδυνατεί να διαχειριστεί τις προσδοκίες που ο ίδιος καλλιέργησε. Για αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό τι θα γίνει στη Νέα Δημοκρατία. Ο τόπος χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μία ενωμένη αλλά και ανανεωμένη Κεντροδεξιά, η οποία θα μπορεί να απευθυνθεί σε όλους τους μετριοπαθείς  πολίτες, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να προτάξει μία πειστική και εναλλακτική πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές της ΝΔ ρωτούν τον Τσίπρα για τη “διαφθορά στα «σπλάχνα» της Κυβέρνησής του”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ